LOU som una agència de comunicació especialitzada en nous mitjans. La creativitat i la innovació són les constants que utilitzem per a desenvolupar els nostres projectes. Ens dediquem a buscar quin és el millor missatge i el millor canal per qui tingui alguna cosa a comunicar.

Serveis

Comunicació global

Ens convertim en el departament de comunicació dels nostres clients. Treballem conjuntament l’estratègia de comunicació i l’executem d’acord amb els objectius marcats. Dissenyem, redactem, fem campanyes de publicitat, accions de màrqueting directe, organitzem esdeveniments, etc.

Videomàrqueting

Creem, produïm i difonem tot tipus de peces audiovisuals. Som especialistes en nous formats: còmic vídeo, lipdubs, web sèries… També utilitzem el vídeo com a activitat de cohesió i “team building” per a organitzacions.

Xarxes socials

Creem, gestionem i dinamitzem estratègicament la identitat dels nostres clients a les xarxes socials amb l’objectiu de gestionar-ne correctament la reputació online. Dissenyem un pla estratègic per seleccionar les plataformes més adequades i definir quines accions s’hi desenvolupen.

 

Publicitat online i offline

Desenvolupem campanyes de publicitat online (Facebook Ads, Google Adwords…) i offline (premsa, TV, ràdio…) segons les necessitats de cada projecte. La creativitat i la innovació són les constants que utilitzem per desenvolupar les nostres campanyes.

Disseny i continguts

Oferim solucions efectives per a tot tipus de suports: presentacions, catàlegs, memòries, “packaging”… Creem el concepte i el desenvolupem amb una estètica i uns textos acurats per a un resultat excel·lent.

 

Pàgines web

Creem pàgines web i les posicionem correctament a Google (SEO). Desenvolupem projectes a mida amb l’objectiu d’assolir un equilibri entre funcionalitat i disseny, mantenint la personalitat de la marca.

Santi Hausmann

 

En Santi és el nostre creatiu. Ell fa que el nom de l’agència “lou” tingui sentit; incuba les idees, els conceptes, els copys…que s’acaben convertint en campanyes o anuncis.  Organitzador oficial de brainstormings, sempre aconsegueix donar un pas més i treure el màxim suc de les coses.

Tot i dir-se Hausmann, no és alemany. És osonenc d’adopció, amb arrels molt barcelonines.  És alt, porta boina i és un apassionat de l’antropologia i la bona música, tot i que de tant en tant escolta La Casa Azul. És un tio analògic, així que les seves xarxes socials les trobareu una mica abandonades.

Vols fer pràctiques amb nosaltres?

Aquí no et posarem a fer clippings, fotocòpies o cafès. Aquí podràs col·laborar en el desenvolupament dels projectes, participar en els brainstormings, elaborar arts finals, mantenir pàgines web i xarxes…

Envia’ns les teves dades i el teu book o mostra de treballs i ens posarem en contacte amb tu.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon de contacte

Book projectes

El teu missatge

Amics, col·laboradors i bones persones

Astronaut
Ciclick web solutions
DM Comunicació
Duran Gràfiques
Fotodisseny JE
Medping
Ocre Visual Studio