LOU som una agència de comunicació especialitzada en nous mitjans. La creativitat i la innovació són les constants que utilitzem per a desenvolupar els nostres projectes. Ens dediquem a buscar quin és el millor missatge i el millor canal per qui tingui alguna cosa a comunicar.

Serveis

Comunicació Global

Ens convertim en el departament de comunicació del nostre client. Des de la creació de la marca, el disseny de qualsevol element de comunicació, l’elaboració de campanyes de publicitat, accions de màrqueting directe, fins a la redacció de notes de premsa i l’organització d’esdeveniments.

 

Videomàrqueting

Creativitat, producció, edició, muntatge i difusió a la xarxa de tot tipus de peces audiovisuals. Som especialistes en lipdubs, flashmobs, vídeos institucionals i de producte i videoclips. També utilitzem el vídeo com una activitat de cohesió i de teambuilding per a empreses o altres col·lectius.

Social Media

Creem, gestionem i dinamitzem estratègicament la identitat del nostre client dins les xarxes socials amb l’objectiu de gestionar correctament la seva reputació online. Dissenyem un pla estratègic per seleccionar les plataformes més adequades i definir quines accions s’hi desenvolupen.

 

Publicitat

Desenvolupem campanyes de publicitat convencional i/o online,adequades a les necessitats de cada client. La creativitat i la innovació són les constants que utilitzem per a desenvolupar les nostres campanyes.

Disseny gràfic

Oferim solucions gràfiques basades en la simplicitat de colors i formes. Recerca d’un bon concepte, acompanyat d’una estètica acurada, sense elements extra, i sempre al servei d’una bona idea.

 

Pàgines Web

Creem i optimitzem pàgines web i altres aplicacions digitals. Desenvolupem projectes a mida amb l’objectiu d’assolir un equilibri entre funcionalitat i disseny, mantenint la personalitat que té la marca fora de la xarxa.

Santi Hausmann

 

En Santi és el nostre creatiu. Ell fa que el nom de l’agència “lou” tingui sentit; incuba les idees, els conceptes, els copys…que s’acaben convertint en campanyes o anuncis.  Organitzador oficial de brainstormings, sempre aconsegueix donar un pas més i treure el màxim suc de les coses.

Tot i dir-se Hausmann, no és alemany. És osonenc d’adopció, amb arrels molt barcelonines.  És alt, porta boina i és un apassionat de l’antropologia i la bona música, tot i que de tant en tant escolta La Casa Azul. És un tio analògic, així que les seves xarxes socials les trobareu una mica abandonades.

Anna Sellés

 

L’Anna és publicista i l’encarregada de dissenyar les estratègies dels nostres clients .  No deixa que cap feina surti del despatx si no compleix els objectius de comunicació que s’hagin definit.  És qui posa ordre al despatx,  reparteix el joc a la resta de l’equip i fa que tot funcioni.

És la primera dama del barça i balladora de swing. Sap fer croquetes i magdalenes. És la més mediàtica dels 3. Si un esdeveniment és important o no ho mesurem pel número de capçaleres en les que apareix l’Anna. Últimament a les xarxes socials només penja fotos del seu fill Roc.

Vols fer pràctiques amb nosaltres?

Som un estudi petit i de moment no ens plantegem ampliar la plantilla, però sempre tenim una plaça reservada a estudiants en pràctiques.

Aquí no et posarem a fer clippings, fotocòpies o cafès. Aquí podràs col·laborar en el desenvolupament dels projectes tant com nosaltres, participar en els brainstormings, elaborar arts finals, manteniment de pàgines web i xarxes socials, reunions amb el client, …

Envia’ns les teves dades i el teu book o mostra de treballs i ens posarem en contacte amb tu.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon de contacte

Book projectes

El teu missatge

Amics, col·laboradors i bones persones

Astronaut
Ciclick web solutions
DM Comunicació
Duran Gràfiques
Fotodisseny JE
Medping
Ocre Visual Studio